Exclusieve Fundraiser Fleurine & Brad Mehldau & Boys from Brazil for Estrela da Favela

Exclusieve Fundraiser Fleurine & Brad Mehldau & Boys from Brazil for Estrela da Favela

June 12, 2018

Op Zaterdagavond 30 juni a.s organiseren Zangeres Fleurine & Boys from Brazil  met hun Brazilian Dream een speciaal FUNDRAISER concert in Amsterdam m.m.v pianist Brad Mehldau voor “Estrela da Favela”.
De volledige opbrengst van de concertkaartjes en de CD verkoop komt ten goede aan deze Braziliaans / Nederlandse organisatie die  kansarme jongeren uit de sloppenwijken (favela’s) van Rio de Janeiro met een programma van onderwijs en sport de kans geeft op een betere toekomst.

Het concert vindt plaats bij Amsterdam Flavours op het Westergasfabriek terrein ,Pazzanistraat  7 , aanvang 20.30 uur. Na afloop van het concert is er een caipirinha bar  en spint DJ Gatinha de beste  Braziliaanse samba & Forro ,voor wie dansen of gewoon wil genieten van zomerse Braziliaanse muziek.

Kaartjes zijn hier te bestellen!